fbpx

Verleng uw buitenseizoen met een overkapping van uw terras

Wilt u optimaal genieten van uw tuin en zo lang mogelijk buiten blijven zitten? Verleng uw buiten seizoen met een overkapping van uw terras. Onze Aurora terrasoverkappingen zullen u zeer veel mogelijkheden bieden. Een overkapping zal u niet alleen bescherming en beschutting bieden, maar ook een verbinding zijn tussen uw woning en het buitenleven in uw tuin.

U zult ervaren dat u het buitenseizoen aanzienlijk kunt verlengen met een fijne terrasoverkapping. Door onze zeeklimaat is het vaak nét te koud, te nat of te winderig om buiten op een onoverdekt terras te zitten. Door de beschutting van een overkapping kunt u langer genieten van het mooie weer, maar ook beschut zitten als het té warm is. U kunt dus sneller én vaker buiten zitten. Als veel mensen genoodzaakt binnen zitten, kunt u nog lekker buiten vertoeven.


Mogelijkheden voor een overkapping van uw tuin

U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot een overkapping van uw tuin. U kunt kiezen uit een grote diversiteit aan materialen en designs. Het is echter wel verstandig om te kiezen voor materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, wind en sneeuw. Het is immers niet altijd mooi weer in België.

Daarnaast kunt u kiezen voor diverse ontwerpen en formaten. Het is hierbij echter wél belangrijk om voor een tijdloos ontwerp te kiezen waarvan u jaren kunt genieten. In dit kader is het gebruik van aluminium of PVC een prima optie.


Aluminium afdak van het terras

Het gebruik van aluminium voor uw terrasoverkapping heeft zeer veel voordelen ten opzichte van materialen als hout en kunststof. Het materiaal heeft een strakke en mooie uitstraling en past in ieder design. Aluminium neemt geen vocht op. Hierdoor is het materiaal niet gevoelig voor roest. Ook dit is van groot belang voor een duurzaam gebruik van een terrasoverkapping. Daarnaast is aluminium zeer licht van gewicht en uitstekend bewerkbaar voor vele toepassingen. Het is een zeer sterk materiaal die stevigheid kan bieden aan grote oppervlakten.

Een ander groot voordeel van een aluminium afdak over het terras is dat aluminium niet elektrostatisch is. Hierdoor trekt het geen vuil of stof aan. Het materiaal zal niet verkleuren en is goed voor het milieu.


Voordelen van het gebruik van PVC voor uw pergola of veranda

U kunt er ook voor kiezen om PVC te gebruiken voor uw pergola of veranda. Een van de belangrijke voordelen van het gebruik van PVC voor de overkappingen is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het materiaal is uitstekend geschikt voor constructies als terrasoverkappingen omdat het goed bestand is tegen alle weersinvloeden. Daarnaast is het materiaal verkrijgbaar in een veelzijdigheid van uitstralingen. U kunt PVC immers verkrijgen in een hout- of een aluminium design.


Aansprekende aanbieder voor een PVC- of aluminium overkapping van uw terras

Voor zowel een PVC- als een aluminium overkapping kunt u uitstekend terecht bij Alu-Design. Wij zijn al vele jaren een toonaangevend bedrijf in deze branche. Voor de overkapping van uw terras gebruiken wij materialen van een uitstekende kwaliteit. Wij zorgen voor een professionele plaatsing waarop wij maar liefst 10 jaar garantie bieden.

De terrasoverkappingen worden op maat voor u vervaardigd waardoor we deze volledig passend kunnen maken bij uw woning. Wij komen graag bij u ter plaatse voor een meting, een uitgebreid advies en een vrijblijvende offerte.

Neem voor het maken van een afspraak of voor een persoonlijk advies gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee wat uw mogelijkheden zijn om uw buitenseizoen te verlengen.

Overweegt u de plaatsing van pvc ramen / deuren? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.