fbpx

Ramen en deuren

De plaatsing van ramen en deuren heeft voor Alu Design geen geheimen. Wij leveren kwalitatieve ramen en deuren in zowel pvc als aluminium. We staan steeds in voor een vlotte en professionele plaatsing. We helpen u van A tot Z. Dat betekent dat we u ook kunnen bijstaan met de keuze en plaatsing van rolluiken, vliegenramen, vliegendeuren en meer. Bekijk beslist eens ons volledige productaanbod op de website. U merkt het, Alu-Design is dé specialist in ramen en deuren te Limburg. Wenst u meer informatie? Stel uw vraag via het contactformulier verder op deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag.

Alu-Design is een aansprekende aanbieder van kwalitatieve ramen en deuren van aluminium en PVC. Wij hebben een lange ervaring en een uitstekende expertise in deze branche. De plaatsing van ramen en deuren heeft voor Alu-Design geen geheimen. Wij staan steeds in voor een vlotte opvolging van de werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Advies in deuren en kozijnen

Bent u er al uit welke deuren of kozijnen u geplaatst wilt hebben? Als dit nog niet het geval is, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid vakkundig advies. Onze vakmensen komen graag bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en metingen te verrichten. Op basis hiervan kunnen wij samen met u uw mogelijkheden doornemen en een persoonlijke offerte aanbieden. Bij ons advies kijken we niet alleen naar esthetiek, maar ook naar andere zaken als isolatiewaarde, gebruiksgemak en andere mogelijkheden.

Aluminium en PVC ramen en deuren

Het gebruik van aluminium en PVC voor ramen en deuren heeft zeer veel voordelen. Beide materialen zijn zeer sterk, hebben een uitstekende isolatiewaarde, hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding, hebben weinig tot geen onderhoud nodig, zijn prima te bewerken, zijn licht van gewicht, zijn prima bestand tegen weersinvloeden en zorgen voor een goede veiligheid.

Gebruik van hoogwaardige materialen voor deurprofielen en raamprofielen

Alu-Design gebruikt hoogwaardige materialen voor deurprofielen en raamprofielen. Voor onze aluminium raam- en deursystemen kunt u kiezen om gebruik te maken van Triton. Dit is een driekamer aluminium systeem dat zorgt voor een zeer sterke constructie met een hoge isolatiewaarde. Door het gebruik van speciaal ontworpen kunsthars connect profielen heeft u geen last van koudebruggen.

Daarnaast gebruiken we ook veel de schuiframen van Hestia, een geïsoleerd systeem dat vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium. Ook dit systeem is bruikbaar voor vele toepassingen en biedt zeer veel mogelijkheden.

Ramen en deuren op maat

Alu-Design kan ramen en deuren op maat voor u leveren en plaatsen. Voor iedere maatvoering en toepassing hebben onze vakmensen een geschikte oplossing. Hiervoor hebben we veelzijdige mogelijkheden in raam- en deurconstructies. Vanzelfsprekend kunt u ook met uw eigen ideeën hierover bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor een keuze en plaatsing van onder andere rolluiken, vliegenramen en vliegendeuren.

Vragen over ramen en deuren

Bekijk beslist eens het volledige productaanbod op onze website. U zult merken dat wij dé specialist zijn in deuren en ramen voor de provincie Limburg en omstreken. Wij zorgen voor een professionele plaatsing en bieden u 10 jaar garantie.

Wenst u meer informatie? Stelt u gerust uw vraag op het contactformulier hieronder of neem telefonisch contact met ons op. We helpen u graag verder.

PVC ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren

Overweegt u de plaatsing van ramen / deuren? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.