fbpx

Specialist in ramen en deuren gemeente Pelt

Zoekt u een specialist in ramen en deuren in de gemeente Pelt? Dan moet u zeker in contact treden met Alu-Design. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en PVC constructies die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hiermee zijn we al lange tijd een toonaangevende aanbieder in Pelt en wijde omgeving.

Alu-Design in Pelt levert ramen en deuren van hoge kwaliteit, die uitgevoerd zijn in aluminium en PVC. Onze ramen en deuren worden op maat voor u vervaardigd. We staan in voor een vlotte en professionele plaatsing van uw deur- en raampartij, die wij kunnen leveren aan zowel aan particuliere- als zakelijke klanten.


Het belang van de juiste investering in deuren en ramen

Bij een investering in ramen en deuren is het van groot belang dat u de juiste keuzes maakt. Het is immers een duurzame investering waarvan u ongetwijfeld lang wilt genieten. Deuren en ramen zijn belangrijke elementen die het comfort in een woning positief kunnen beïnvloeden. Daarnaast kan het van onschatbare waarde zijn voor de uitstraling van bedrijven.


Raam en deur mogelijkheden van Alu-Design uit Pelt

Alu-Design uit Pelt kan de ramen en deuren volledig op maat voor u plaatsen. Denk hierbij alleen al aan de keuze tussen een raam met enkel of dubbel glas, en de diverse mogelijkheden hoe het raam te openen. U kunt bij dit laatste kiezen uit onder andere een draaikiepraam, kantelraam of een stolpraam.

U kunt zeker ook met speciale wensen prima bij ons terecht. Denk hierbij aan glas in lood of andere speciale werken in uw deur of venster, maar u kunt gerust ook met andere, eigen ideeën komen. De ramen en deuren kunnen volledig gepersonaliseerd door ons worden samengesteld. U bepaalt dus zelf het resultaat!


Veelzijdige mogelijkheden van Triton en Hestia

Voor onze aluminium raam- en deursystemen kunt u kiezen om gebruik te maken van Triton. Dit driekamer aluminium systeem is een zeer sterke constructie met een hoge isolatiewaarde. Door speciaal ontworpen kunsthars connectie profielen wordt het risico op koudebruggen via de luchtspouw in de muren vermeden. Het systeem heeft verdekte scharnieren en afwatering. Met dit systeem zijn meerdere brandwerende oplossingen mogelijk.

Naast de Trition systemen plaatsen wij ook veel schuiframen van Hestia. Dit is een geïsoleerd systeem dat vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium. Het systeem is bruikbaar voor vele toepassingen en heeft dan ook zeer veel mogelijkheden voor de gebruiker. Laat Hestia maar schuiven dus.


PVC systemen van Kömmerling en het blokkader-systeem van KBE

Ook voor het gebruik van PVC kiezen wij vanzelfsprekend voor de beste materialen. Kömmerling is een absolute nummer één in raamsystemen. Het merk geniet een uitstekende reputatie dankzij zijn hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën. Het systeem heeft smalle profielen waardoor het lichtinval optimaal benut wordt. Daarnaast heeft het systeem veel keuzemogelijkheden in het soort (geluidsisolerend) glas dat gebruikt kan worden, en een optimale raam stabiliteit.

Het blokkader-systeem van KBE kan worden gebruikt voor speciale accenten waarbij de voordelen van de kunststof profielen optimaal benut worden. Door een opvallende vormgeving creëert het speelse schaduw accenten in het gevelbeeld waarbij er geen concessies gedaan hoeven te worden ten opzichte van het authentieke karakter van de gevel.


Specialist in ramen en deuren in de gemeente Pelt

Naast onze plaatsing van de raam- en deursystemen zijn we ook een aansprekende aanbieder in Pelt en wijde omgeving van onder andere rolluiken, vliegenramen, vliegendeuren en andere toegang- en raamvoorzieningen. Bekijk gerust ons volledige aanbod op onze website. Voor eventuele vragen en persoonlijk advies kunt u ons altijd contacteren. Dit kan door middel van het invullen van ons contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Alu-Design is uw specialist in ramen en deuren in de gemeente Pelt.

Overweegt u de plaatsing van pvc ramen / deuren? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.