fbpx

Veranda

Veranda’s zijn bijzonder populair in ons land. Dat heeft alles te maken met ons klimaat. Het is al gauw te koud of te nat om buiten te zijn. Met een veranda kun je uit alle seizoenen het beste naar boven halen. Een uitgekiend samenspel van verwarming, koeling en ventilatie maakt het mogelijk bijna het hele jaar in de veranda door te brengen. Wat de weersomstandigheden ook zijn, je vertoefd altijd in een comfortabele omgeving.

Op basis van haar vakkennis kan Aludesign u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Wij hebben al tal van veranda's geplaatst in de buurt van Pelt, maar ook elders in Limburg vindt u prachtige veranda's die ons team heeft gerealiseerd.

IMG 3075

Zwembadoverkapping

Steeds meer mensen voorzien hun zwembad of jacuzzi van een overkapping. Bij regen of koud weer kun je er dan toch gebruik van maken, zonder het contact met buiten te verliezen.

Onze overkappingen bestaan uit hoogwaardige materialen, die ruimschoots voldoen aan de hoogste isolatie-eisen. Zij houden de warmte vast en beperken zo het energieverbruik.

Het hier getoonde project is van ontwerp tot afwerking door Aludesign gerealiseerd.


DSC 0319
DSC 0323
DSC 0368

Overweegt u de plaatsing van een veranda? We adviseren je graag.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | Kerkbosstraat 9 | 3930 Hamont-Achel | België | BE 0667.910.920

GSM: +32(0) 491 25 27 49 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.