fbpx

Rolluiken laten plaatsen in Limburg

Een rolluik heeft een tal van belangrijke voordelen zoals wooncomfort, privacy en veiligheid. Rolluiken kunnen zowel gebruikt worden voor bedrijfspanden als particuliere woningen. Voor rolluiken laten plaatsen in Limburg is Alu-Design een uitstekend bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en PVC constructies die wij op maat voor u kunnen realiseren.

Rolluiken kunnen om diverse redenen geplaatst worden. Allereerst kan een rolluik bescherming bieden tegen de hitte van een felle zon. Het zijn handige schaduwmakers die ook nog een positief aandeel leveren in een voordelige energie rekening door een hoge isolatiewaarde en energiebesparing in de winter. Zwaardere rolluiken hebben daarbij nog het voordeel dat het beschermt tegen inbrekers. Er zijn bedrijven die het rolluik zelfs gebruiken voor extra promotionele uitingen. Rolluiken kunt u plaatsen voor raam- en gevelopeningen maar ook voor een garage of opslag.


Soorten rolluiken

Zoals aangegeven zijn er meerdere soorten rolluiken waaruit u kunt kiezen. Vanzelfsprekend is er een materiaalkeuze en kunt u ervoor kiezen om het rolluik handmatig (manueel) of elektrisch te bedienen. Los van de bediening zijn er meerdere mogelijkheden hoe het rolluik geplaatst kan worden. Een inbouwrolluik wordt weggewerkt in de muur, waardoor de zichtbaarheid van het rolluik beperkt wordt. Dit wordt veel toegepast in nieuwbouw projecten.

Voor een bestaande bouw is de keuze voor een opbouwrolluik of een voorzetrolluik logischer. Bij een opbouwrolluik wordt de afsluiting tussen de buitenmuur of kozijn geplaatst, een voorzetrolluik wordt op het kozijn of de muur bevestigd. Er zijn ook de combi rolluiken verkrijgbaar, die het meest lijken op de traditionele rolluiken.


Aluminium rolluiken

Voor de verschillende toepassingen kunnen verschillende rolluiken worden geconstrueerd. Het voordeel van aluminium rolluiken is dat het erg licht van gewicht is, maar wel een erg stevige constructie blijft.

Alu-Design is een specialist in aluminium en PVC constructies in Limburg. Wij hebben zeer ervaren en gespecialiseerde medewerkers. Zij kunnen met u mee denken in oplossingen die afgestemd kunnen worden op uw situatie en wensen. Op basis hiervan zullen zij u een vrijblijvend betrouwbaar advies geven. Hiervoor is het voor ons geen probleem om bij u ter plaatse te komen bezoeken en metingen voor u te verrichten.


Een rolluik van Aurora

Onze Aurora voorzetrolluiken brengen uw wooncomfort, veiligheid en privacy op een aanzienlijk hoger niveau. De hoeveelheid licht en warmte kunnen exact naar wens worden ingesteld. Een rolluik van aurora bestaat uit lamellen en kasten van zeer hoge kwaliteit.

De rolluiken kunnen worden geleverd in een breed scala aan kleuren, zoals in een staalblauwe of antraciet kleur. U kunt het rolluik dus precies afstemmen op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Daarbij heeft u mogelijkheden om een hor of screen te integreren in de rolluik. Op deze manier worden niet alleen inbrekers maar ook andere ongewenste gasten als insecten buiten de deur gehouden. Daarnaast kunnen we u ook uitgebreid informeren over geluidswerende oplossingen verkrijgbaar.


Rolluiken van PVC

Voor onze rolluiken van PVC kunnen we kiezen uit diverse topmerken die hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën in inbouwrolluiken aanbieden. De versterkte PVC is in diverse kleuren verkrijgbaar: wit, gebroken wit, lichtgrijs of bruin. De rolluiken van Alu-Design blinken uit in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.


Kosten elektrische rolluik plaatsen in Limburg

Het plaatsen van een elektrisch rolluik is precisiewerk dat het beste overgelaten kan worden aan gespecialiseerde vakmensen. Het moet immers tot op de millimeter precies worden uitgemeten, de gaten in de gevel moeten op de juiste plekken worden geboord en het hoewel aluminium niet het zwaarste materiaal is, moet het wel op een hoogte worden bevestigd. Daarbij komt dat het werken met elektriciteit niet de eenvoudigste klus is.

De kosten om een elektrische rolluik te plaatsen in Limburg hoeven echter niet onbetaalbaar hoog te worden. Alu-Design heeft betaalbare oplossingen voor ieder project in Limburg. Wij informeren u graag persoonlijk over onze scherpe prijsstelling.


Rolluiken laten plaatsen in Limburg

Overweegt u om rolluiken te laten plaatsen in Limburg? Wij helpen u graag verder. Naast een betaalbare prijs voor een rolluik van topkwaliteit kunt u bij ons ook rekenen op een optimale service en 10 jaar garantie.

Neem contact met ons op voor een duidelijke offerte op maat zonder verrassingen achteraf. Wij kunnen zowel particuliere- als zakelijke klanten van dienst zijn in de provincie Limburg en omstreken.

Overweegt u de plaatsing van rolluiken? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.