fbpx

Ramen en deuren op maat

Deuren en ramen op maat bieden ongetwijfeld heel wat voordelen in vergelijking met een standaard raam en een duidelijk overzicht daarop is belangrijk. Ramen en deuren lijken dan een eenvoudige investering te zijn, toch kunt u heel wat voordeel krijgen als u de juiste keuzes maakt!

De voordelen van deuren en ramen op maat

Ramen en deuren zijn eigenlijk één van de belangrijkste elementen bij de inrichting van een woning die zorgen voor comfort en leefplezier, zolang u maar de juiste beslissingen neemt. Een overzicht van de voordelen van maatwerk: 1. Veel keuzevrijheid Deuren en ramen op maat worden altijd volledig volgens uw verwachtingen gemaakt en er zijn tal van mogelijkheden. Zo kan u kiezen voor een raam met enkel of dubbel glas, een draaikiepraam, kantelraam of stolpraam, enzovoort. Ook het materiaal van de kozijnen kunt u volledig zelf kiezen. Verkiest u hout, kunststof of metaal? De ramen en deuren kunnen volledig gepersonaliseerd worden samengesteld. 2. Speciale vereisten zijn mogelijk Ook als u speciale wensen heeft bij uw raam of deur is maatwerk de ideale oplossing. Zo kunt u een glas-in-loodraam laten vervangen of andere speciale werken laten uitvoeren. U bepaalt volledig zelf wat het resultaat zal zijn! 3. De perfecte afmetingen Het grootste voordeel van maatwerk is dat de producten volledig afgestemd zijn op uw woning. Elk huis is anders gebouwd en heeft andere afmetingen voor ramen of deuren en dan is maatwerk natuurlijk de beste en ook de enige optie. Een professionele opmeting en plaatsing maken maatwerk de moeite waard!

Maatwerk laten plaatsen door een vakman

Op maat gemaakte ramen en deuren worden best door een vakman geplaatst, juist omdat er in vele gevallen precisiewerk bij komt kijken. Alu-design biedt u deuren en ramen van de beste kwaliteit, volledig op maat gemaakt, zodat voor elke woning een oplossing geboden kan worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden bent u hier aan het juiste adres!

Uitgebreid advies en meting ter plaatse.

Gratis offerte en nauwkeurige opvolging van de werken.

Professionele plaatsing met 10 jaar garantie

 

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.