fbpx

Schuifdeuren en schuiframen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor schuifdeuren en schuiframen uitstekend terecht bij Alu-Design in Pelt. Wij zorgen voor betaalbare aluminium en PVC constructies die we volledig op maat voor u kunnen vervaardigen. Onze schuifdeuren en schuiframen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zorgen voor een professionele plaatsing en kunnen u met een gerust hart 10 jaar garantie aanbieden.

Het plaatsen van schuifdeuren en schuiframen is een investering waar u vanzelfsprekend lang en probleemloos plezier van wilt hebben. Hiervoor kunt u het beste bij een erkend bedrijf terecht die met u meedenkt en samen met u kijkt naar de beste oplossingen en mogelijkheden. Alu-Design is hiervoor een uitstekende keuze. Wij zorgen voor een juiste prijs-kwaliteitsverhouding.


Advies op maat voor schuifdeuren en schuiframen

Alu-Design is een aansprekende aanbieder van schuifdeuren en schuiframen voor zowel particulieren als bedrijven. We zijn zeer ervaren in deze branche en geholpen door deze jarenlange ervaring en onze uitstekende expertise, kunnen wij u een uitgebreid advies op maat geven. Hiervoor kunnen wij u na een meting ter plaatse een passende offerte aanbieden. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een nauwkeurige opvolging van de werken.


Hoogwaardige materialen voor aluminium raam- en deursystemen

Het gebruik van aluminium is een uitstekende keuze voor deur- en raampartijen. Het is niet alleen licht en ultrasterk, maar is ook geschikt voor zeer veel toepassingen. Daarnaast heeft aluminium ook een zeer mooie en strakke uitstraling en is het uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Voor onze aluminium raam- en deursystemen gebruiken wij enkel zeer hoge materialen zoals Triton. Triton is een driekamer aluminium systeem dat door de zeer sterke constructie een hoge isolatiewaarde kan garanderen. Bij deze constructie wordt gebruik gemaakt van speciaal ontworpen kunsthars connect profielen. Hiermee wordt het risico op koudebruggen via de luchtspouw in de muren vermeden. De Triton systemen zijn zeer mooi afgewerkt. De scharnieren en de afwatering zijn hier mooi verdekt in afgewerkt. Een Triton systeem past uitstekend in brandwerende oplossingen.


Geavanceerde technologieën voor PVC in ramen- en deuren

PVC biedt een uitstekende akoestische- en thermische isolatie. Hierdoor zal het geluid van buiten beperkt worden en zult u minder energiekosten maken. PVC gaat lang mee, het materiaal kan uitstekend tegen weersinvloeden en zal niet verkleuren. Voor het gebruik van PVC adviseren wij de materialen van Kömmerling. Deze systemen zijn absoluut toonaangevend in deze branche. Kömmerling biedt een uitstekende combinatie van hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën. Door het gebruik van smalle profielen wordt het lichtinval optimaal benut. Het systeem staat bekend om een optimale raam stabiliteit en is uitstekend te combineren met vele soorten (geluidsisolerend) glas.

Daarnaast werken we ook veelvuldig met het blokkader-systeem van KBE. Dit systeem heeft een mooie opvallende vormgeving die speelse schaduw accenten in het gevelbeeld zullen geven. De voordelen van de kunststof profielen worden hiermee optimaal benut.


Schuifsystemen van een schuifdeur of schuifraam

Er zijn diverse systemen waaruit u kunt kiezen bij een schuifdeur of schuifraam. U kunt hierbij kiezen uit een eenvoudig schuifsysteem waarbij u de deur of raam met een eenvoudige beweging uit het slot kunt halen en kunt openen. Bij een hefschuifsysteem moet u de vleugel eerst opheffen, voordat deze beweegbaar is. Dit is een handeling extra, maar wel veiliger tegen ongewenste bezoekers.


Mogelijkheden in railsystemen voor schuifdeuren en schuiframen

Bij de keuze voor schuifdeuren en schuiframen heeft u mogelijkheden voor drie railsystemen:

  • Een monorail is zeer geschikt om een vast raamelement te combineren met een flexibel deel, dit geeft een zeer strakke uitstraling aan de constructie.
  • Een duorail geeft mogelijkheden om twee raamelementen tegelijk te bewegen, hierdoor wordt uw raampartij een mooie symmetrische constructie.
  • Een trirail is zeer geschikt voor grote raampartijen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van een extra flexibel raamelement. Door de derde rail kan een extra flexibel raamelement worden toegevoegd, hetgeen u zeer veel mogelijkheden geeft om een groot oppervlak te openen.

De ramen van schuifdeuren en schuiframen

Met betrekking tot de ramen van zowel uw schuifdeuren als uw schuiframen heeft u veel mogelijkheden. Vanzelfsprekend kunnen wij enkel, dubbel of zelfs driedubbel glas in de kozijnen plaatsen. Daarbij bieden wij de diverse mogelijkheden hoe u het raam kunt openen. Denk hierbij aan een draaikiepraam (die volledig open kan, maar ook in een kier stand gezet kan worden), een kantelraam of een stolpraam. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor glas in lood of andere speciale werken in uw deur of venster.

Naast onze hoogwaardige aluminium raamsystemen van Triton plaatsen wij ook veel schuiframen van Hestia. Ook dit is een uitstekend geïsoleerd systeem, dat bruikbaar is voor vele toepassingen. Deze veelzijdige mogelijkheden sluiten volledig aan bij ons aanbod van raamsystemen.


PVC of aluminium voor schuifdeuren en kozijnen?

U kunt bij Alu-Design voor zowel PVC als aluminium constructies terecht. Kiest u voor PVC of aluminium voor uw schuifdeuren en kozijnen? Dit is géén eenvoudige keuze, maar wel een luxe probleem. Beide mogelijkheden zijn immers uitstekende opties. De isolatiewaarde is van beide materialen zeer goed te noemen en beide materialen hebben vrijwel géén onderhoud nodig.

PVC is een iets voordeliger materiaal, maar ook aluminium heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Aluminium heeft wel meer mogelijkheden wat betreft de afmetingen en scoort op het gebied van veiligheid (inbraak, brand) nét even beter, maar ook deze verschillen zijn minimaal.


Schuifdeuren en schuiframen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

U kunt bij Alu-Design prima terecht voor schuifdeuren en schuiframen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij kunnen de constructies volledig naar wens vervaardigen. U kunt hierbij voor diverse indelingen met vaste en schuiframen kiezen. Daarnaast kunnen wij u ook diverse andere gerelateerde mogelijkheden aanbieden zoals vliegenramen en vliegendeuren.


Vragen over deuren en kozijnen

Wij zijn een betrouwbare partner die zeer veel waarde hecht aan het leveren van kwaliteit. Na een eerlijk en correct advies zorgen we voor een snelle en professionele plaatsing.

Voor inspiratie kunt u gerust op de pagina kijken waarop een aantal van realisaties afgebeeld staan. Op deze manier kunt u een beeld vormen wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u vragen of andere wensen hebben die u niet op onze website kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door middel van het invullen van ons contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Overweegt u de plaatsing van pvc ramen / deuren? Vraag ons advies.

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Alu-Design BV | BE 0667.910.920

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.